De små - indskolingen

Vi sætter fokus på børnenes nysgerrige blik på verden og det at lære. Vi skaber et trygt læringsmiljø, hvor høj faglighed og kreativitet går hånd i hånd.

Indskolingen består af elever i 0.-3. klasse og er placeret i skolens A. og D. bygninger.

Se videoen hvor vores 0.klasser i 2019 optrådte for forældrene med Stomp og lyd ved brug af skrald i forbindelse med vores scienceuge og arbejdet med FN's 17 verdensmål.

Her arbejder de sammen med musiker Jesper Falck.  Video

De lidt større - mellemtrinnet

Kravene og indlæringen tager til på mellemtrinnet. I perioder arbejder vi på tværs af klasserne, det er med til at skabe de vennerelationer vi oplever klasserne imellem.

Et eksempel på arbejdet i et tværgående projekt kan I se i videoen, hvor man får et lille indblik i 6. klassernes proces med arbejdet på skolen til en happening i gågaden juni 2019

Video - juni 2019

De store - udskolingen

De unge træner brugen af deres fagligheder, selvstændighed og personlige fremtræden - både i klassesammenhænge og selvstændigt. De udfordres fagligt og 9. klasserne afsluttes med folkeskolens afgangseksamen.

Fremtidens undervisning: Virtual reality sender eleverne fra 8.b til Grønland - Se her

Udskolingen består af elever i 7.-9. klasse. Afdelingen holder til i bygning F. Centralt i afdelingen er et stort fællesrum som benyttes til samlinger, i pauser og gruppearbejder.