Sønderlandsskolen

0. - 3. klasse

En tryg start

Vi fokuserer på trivsel, leg og læring som forudsætning for elevernes udvikling.

0. - 3. klasse

4. - 6. klasse

Fuld fart på fantasien

Eleverne på skolens mellemtrin bruger både krop og hjerne i målrettet undervisning.

4. - 6. klasse

7. - 9. klasse

Klar til at komme videre

Uddannelsesparathed er et nøgleord i overbygningen. Her skaber vi hele mennesker.

7. - 9. klasse

Sprogklasserne

Opnå kommunikative kompetencer

I sprogklasserne bliver nyankomne børn i alderen fra 5 til 13 år undervist i dansk som andetsprog.

Sprogklasserne

Sønderport SFO

Rammer for en indholdsrig fritid

Sønderlandsskolens SFO har tilbud til børn i 0. - 2. klasse (SFO 1) og 3. - 4. klasse (SFO 2).

Sønderport SFO

Farverig profil

Musik, kunst og kultur for alle

Sønderlandsskolen er Holstebros kreative profilskole.

Farverig profil

God undervisning i topmoderne rammer

Indviet i 2017 er Sønderlandsskolen i Holstebro en af de nyeste og mest moderne folkeskoler i landet. Skolen er bygget til fleksibel undervisning og er optimale rammer til god og målrettet undervisning med plads til både kreativitet, samarbejde og fordybelse.

Bliv elev på Sønderlandsskolen

Alle, der bor i skoledistriktet Holstebro by, kan søge om optagelse på Sønderlandsskolen, Nørre Boulevard Skolen eller Rolf Krake Skolen og er garanteret plads på en af de tre folkeskoler. Bor du uden for skoledistriktet kan du også søge plads på skolerne. Indskrivning foregår her

Følg med på Aula

Er du allerede elev, forælder eller ansat på Sønderlandsskolen finder du yderligere information på Aula.