SFO 2

I klubben har vi børn fra 3. – 4. klasse.

Vi lægger vægt på børnenes medindflydelse og medansvar. I klubben vælger børnene i større grad selv de aktiviteter, de ønsker at være med til. Aktiviteter, hvor alle børn og voksne deltager forekommer i mindre grad.

I klubben har vi ingen fast spisetid for eftermiddags mad. Børnene spiser, når de er sultne. Eftermiddags maden kan opbevares i barnets skuffe, kurv eller i klubbens køleskab.

Vi har x antal maddage i måneden, hvor børnene er med til at bestemme og tilberede den mad vi får.

Fødselsdage og afslutninger fejrer vi én gang om måneden. Fødselsdagsbørnene bestemmer menuen. Sammen med fælles fødselsdag, har vi også klubmøde. På dette møde bliver der talt om / diskuteret f.eks. sprog og adfærd overfor hinanden, klubaktiviteter som børnene ønsker, indkøb til klubben m.m.

Klubben har sit eget kreative rum, ”Rottehullet”, som både benyttes til daglige kreative sysler og til længere planlagte kreative forløb.

I klubbens nye rum ”Multirummet”, har vi playstation, lego, brætspil m.m., men rummet bruges også til hygge og andre aktiviteter.

Klubben deler med resten af huset, træværkstedet, kuglerum, computer.

I klubben må børnene bruge egne mobiltelefoner.