Hjaltehus fritidscenter

Hjaltehus er Rolf Krake Skolens fritidsordning.

Instituionen består af:
165 SFO 1 børn (0. - 2. klasse fordelt på 4 grupper).
115 SFO 2 børn (3. - 4. klasse).
100 juniorklubbørn (4. - 7. klasse).

Fælles ude- og indearealer

Vi er et stort hus med et værksted hvor vi laver forskellige ting i træ, ler, raku, glas m.m. Herudover har vi indrettet et playstation rum og vi har mulighed for at bruge computerne der står i A afdelingen på skolen.

Derudover har grupperne mulighed for at booke gymnastiksalen på skolen. Salen, vores store fællesrum, bliver brugt til boldspil, leg, teater, fester og tumlerum.

Vi har en meget stor legeplads som vi udbygger og tilpasser så den rummer udfordringer til de forskellige
aldersgrupper.

Faste traditioner

Vi har gennem årene skabt nogle traditioner som vi gerne vil holde fast ved:

• En sommerfest for børn, søskende og forældre en fredag i maj / juni måned. En festlig dag med forskellige aktiviteter for børnene. Der er mulighed for at familierne kan spise deres medbragte mad. Der er boder hvor kage og drikkevarer kan købes.
  • Sæbekasseløb hvor børnene selv er med til at dekorere bilerne. Ved løbet er børnene delt ind i små hold som dyster mod hinanden. Familiemedlemmer er velkomne som tilskuere.
  • Vi holder Sankt Hans og brænder heksen af på bålet.
  • Ligeledes holder vi hvert år fastelavnsfest med tøndeslagning sammen med skolen. SFO 2 fejrer fastelavn for sig selv.
  • En gang om måneden har vi åbent hus / forældrekaffe – dog ikke i måneder med andre forældrearrangementer. En gang om året laver hver enkelt gruppe en overnatning – vi spiser aftensmad sammen og laver nogle forskellige aktiviteter med børnene.
  • Hvert år i november laver vi julegaveværksteder rundt om i huset. Her har børnene mulighed for at lave julegaver til hele familien.

SFO 1

I klubben har vi børn fra 0. – 2. klasse.

Om SFO 1

SFO 2

I klubben har vi børn fra 3. – 4. klasse.

Om SFO 2

Juniorklub

I klubben har vi børn fra 4. – 7. klasse.

Om juniorklubben

Studerende

Praktikbeskrivelse

Studerende

Praktikbeskrivelse

Indskoling på Rolf Krake Skolen

Hjaltehus er Rolf Krake Skolens fritidsordning.

Instituionen består af:
165 SFO 1 børn (0. - 2. klasse fordelt på 4 grupper).
115 SFO 2 børn (3. - 4. klasse).
100 juniorklubbørn (4. - 7. klasse).

Fælles ude- og indearealer

aldersgrupper.

Faste traditioner

Vi har gennem årene skabt nogle traditioner som vi gerne vil holde fast ved:

• Vi holder Sankt Hans og brænder heksen af på bålet.