Fakta og information

Skolens historie

Skolen er opkaldt efter den danske sagnkonge af Skjoldungernes æt, søn af Helge Halvdanssøn.

Læs skolens historie

Ringetider

Skolens ringetider

Transport til og fra skole

Man kan iflg. folkeskoleloven få fri transport til distriktsskolen, når skolevejen er længere end de nedenfor nævnte kilometertal for de respektive klassetrin:

Bh. klasse – 3. klassetrin:          2,5 km
4. – 6. klassetrin:                         6 km
7. – 9. klassetrin:                         7 km
10. klassetrin:                              9 km

Afstanden beregnes med udgangspunkt i GoogleMaps cykelrute.
Hvis man vælger en skole udenfor sit skoledistrikt, er man ikke kørselsberettiget.
I skal som forældre selv arrangere transport til og fra førskoletilbud, SFO og fritidstilbud.

Regler for adfærd i skolebus

Rute 282a

Rute 295

Rute 296

Skolebod

På Rolf Krake skolen har vi en bod, hvor man kan købe friskbagte boller, knækbrød, juice m.m.

Brødet leveres hver dag fra UCH.

Boden passes af vores kantinemedarbejder, Senada og har åbent hver dag i spisepausen.

Udvalget i skoleboden er udelukkende et supplement til madpakken, og en løsning hvis madpakken glemmes. Vi tager af den grund også forbehold for der kan være udsolgt i boden..

Der kan betales kontant eller med Mobilepay

Prisliste

Skolemad

Vil du slippe for madpakken, så er der mulighed for at købe skolemad hver onsdag, torsdag og fredag.

Maden leveres af UCH, og kan bestilles indtil onsdag, torsdag og fredag morgen kl. 7.30

UCH tilbyder et bredt udvalg af sandwiches, salater og frugt mm. Maden leveres i kølekasser til hver klasse, indpakket og med navn på.

Brugermanual

Bestil på Skolemad.nu